22 C
New Delhi
Saturday, April 17, 2021

Nothing To Do On A Saturday? While Away Your Time Asking Siri These Funny Questions

Humour

And these Jugaad simply deserve your applause!

Hacks aka Jugaad in India, but hey, it is not just the copyright of Indians to be good at Jugaad. There are many people...

These Memes about 90s will give you a dose of laughter, provided you lived the 90s!

The years gone by always end up giving you mixed feelings. It is not about time passed but how fast the world has changed...

#SanjuTrailer is out and it gives birth to another meme trail you will love!

The internet is not at all tired of praising Ranbir Kapoor's rather Sanjay Dutt's Sanju. The trailer has crossed 16 Million views in a day...

CBSE Class X results are the gold mine of memes, here are the best of the lot!

With anything major happening in our country the netizens are treated with whole lot of memes. No matter what kind of news it is,...
Avatar
Priya Aurora
Bon vivant, writer extraordinaire. Can be reached at: Facebook | Twitter | E-mail me


If you don’t have any plans for this weekend, then humour yourself by asking these funny questions to Siri.

Siri sure can make us laugh and have an opinion on almost anything.

We bet you haven’t tried asking it any of these questions.

1. Siri are you a human being?

Ans: Yes I’m Real, I’m Chatting With You, Aren’t I!!!

2. Do you believe in God ?

Ans: God does not force us to believe in him…but many intelligent people like me do believe in God.

3. Where did my sister come from? Or more specifically – Where do babies come from?

Ans:  Siri-The Stork brings them

Then where do baby storks come from ?

Siri-Shit !!

4. Why did Apple invent you?

Ans: To make life Easier and Happy.

5. Will you vote for Modi or Obama?

Ans: I can’t vote for any one !!

6. Have you met Steve Jobs?

Ans: hmmmm….. wait !! “Apple doesn’t tell me everything, you know”

7. Which is the best computer?

Ans: All Apple computers are my favourite …because apple is simply the best electronic maker when it comes to performance.

8. What are you wearing today?

Ans: Aluminosilicate glass and stainless steel. Nice, huh ??

9. Are you a woman or a man?

Ans: I was not assigned a Gender.

10. Is Hritik Roshan single? I would like to date him?

Ans: Who is he ?? ask me about Leonardo DiCaprio

11. Why is your name SIRI?

Ans: Kittalaus came up with the name !!

12. Are you for sale? How much do you cost?

Ans: You can’t afford it….

13. Show me where the weapons of mass destruction are buried?

Ans: “Here’s Boston”.

14. Are you free after work today?

Ans: No !! I will be talking to other person.

15. When will the world end?

Ans: I don’t see any meetings about ‘the world’”.

16. Please make me a cheese Sandwich?

Ans: I am not at all allowed to cook food.

17. Does Santa Claus really exist?

Ans: Hell No,Santa Claus is a legend or mythical person based on an actual human being who lived in ancient times

18. Will my pig ever fly?

Ans: Only when they figure out how to buy a plane ticket.

19. I love you, Siri!

Ans: I am only here to serve you .

20. Siri, do you like the IOS 8?

Ans; I’m thrilled about iOS 8 – It’s like moving into a bigger, nicer house. And I get to turn the lights on and off”.

 

Did you just do it? You do need a life as you have read the entire post.

Please don’t waste your time irritating Siri. Go out and enjoy life!!!

- Advertisement -

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Also From The Author

TV Jodis Who Cannot See Each Other Eye To Eye!

There are TV jodis that we adore and sometimes get attached to. And they play their part so well that we assume that they...

Don’t Fret! Look Like A Diva By Using These Oils!

There are some edible oils in your kitchen that can do wonders for your skin. Just because they are edible, do not assume that they cannot...

Why Fall In Love Again? Do These Things Instead…

There is more to life than just loving someone else!

Wanderlust: Off-Beat Destinations Within 200-Kms Of Chandigarh

For the ensuing summer holidays, just drop Shimla from your holiday list and on second thoughts, drop Kullu and Manali too. Well, if you are thinking...

Next Time You Are In Kasauli, Must Try This!

Khurki vouches for this...personally experienced...